Rögzítőrendszerek

EGYSZERŰ FESZÍTŐERŐ-SZABÁLYOZÓ

Egyszerű feszítőerő-szabályozó

Az egyszerű feszítőerő-szabályozó egy olyan eszköz, amely az épületelemek feszítéséhez és állandó terhelésen tartásához használatos. Lehetővé teszi egy szerkezet terhelésének állandó beállítását, megtartását és kívánságra elektronikus mérőműszerrel történő rögzítését is. Dinamikus igénybevételek (pl. kisebb földrengések, harangzúgás, a hőmérséklet és a légnedvesség változása, erős szél) okozta kilengések esetén is képes a terhelést folyamatosan ugyanazon a szinten tartani.

KETTŐS FESZÍTŐERŐ-SZABÁLYZÓ

Kettős feszítőerő-szabályzó

A kettős feszítőerő-szabályozó egy eszköz, amely a szerkezeti elemek támasztására és állandó terhelésen tartására szolgál. Lehetővé teszi egy szerkezet terhelésének állandó beállítását, megtartását és kívánságra elektronikus mérőműszerrel történő rögzítését is. Még dinamikus igénybevételek (pl. kisebb földrengések, harangzúgás, a hőmérséklet és a légnedvesség változása, erős szél) okozta kilengések esetén is képes a terhelést folyamatosan ugyanazon a szinten tartani.

Alkalmazási területek

  • Épületek, amelyeket karbantartási és újrahasznosítási intézkedések vonatkozásában szerkezetileg biztosítani kell és meg kell erősíteni.
  • Boltívbiztosítás a feszítőerő-szabályozó látható beépítésével a tartórendszerbe vagy nem látható módon egy szerkezeti elemben (pl. falmélyedésben).
  • A terhelésátvitel a meglévő tartórendszerről a környező anyagra akár rögzítőhabarccsal a teherhordó szerkezeti elembe (pl. épületfalba, betonszerkezetbe), akár kontaktkapcsolattal (pl. fejlemezek feletti húzólemezek esetén) történhet.

Falazat terhelése

Falazat terhelése

Tanácsadás és értékesítés

Telefon +49 6655 9636-0
sales@desoi.de