Injektálási technológia

Termékválaszték

Mindegy, hogy egy alagút felújításáról, egy vízerőmű leszigeteléséről vagy egy híd helyreállításáról legyen szó, - cégünk csaknem négy évtizede innovatív megoldások kidolgozásával és új termékek kifejlesztésével foglalkozik az injektálási technológia terén. Tevékenységünk keretében, "lépést tartva a korral", szorosan együttműködünk ügyfeleinkkel és partnereinkkel és megrendelőinknek egyéni igényeiknek megfelelő, méretre szabott termékpalettával állunk rendelkezésére.

Speciális igényeik kielégítése érdekében, injektáló csonkok és injekciós berendezések széles választékát kínáljuk. Online üzletünkben néhány kattintással egész termékpalettánkkal megismerkedhet. A döntéshozást számtalan termékkép és a termékhez illő megfelelő tartozékok megjelenítése könnyíti meg. Ugyanakkor rendelkezésükre bocsátjuk a legújabb felhasználási információkat és videókat, úgymint aktuális szakkatalógusokat.

Az áruk gyártójaként garantálni tudjuk a különböző termékek időben történő kiszállítását. Szakrészlegeink együttműködésének köszönhetően, különleges és egyedi megrendeléseket is rövid időn belül meg tudunk valósítani.