A vállalat DESOI

INJEKTÁLÁSI TECHNOLÓGIA ÉS IPARI TECHNOLÓGIA - MADE IN GERMANY

Az injektálási technológia és a szigetelési, javítási, állagmegőrzési területek termékeinek egyik vezető gyártójaként az ipari technológia területén is megbízható partnerei vagyunk. 1979-es alapítása óta a vállalat ezeken a területeken a rendszerek és megoldások kifejlesztésével foglalkozik.

Családi vállalkozásunk kalbachi székhelyén - Németország közepén - jelenleg 90 alkalmazottat foglalkoztatunk. Magántulajdonban lévő cégként nagy hangsúlyt fektetünk a képzésre és a személyes felelősségre, valamint évek óta sikeresen veszünk részt a gazdasági és műszaki utánpótlás képzésében.

Innovatív termékeink folyamatos fejlesztése biztosítja vállalkozásunk stabil növekedését, és ezzel együtt új munkahelyek létesítését a régióban. A megrendeléseink több mint 50 százaléka külföldről érkezik. Összesen 22 együttműködő partnerrel rendelkezünk, akik telephelyeiken világszerte értékesítik a DESOI technológiáit.

A folyamatos naprakészség érdekében szoros kapcsolatot ápolunk ügyfeleinkkel és partnereinkkel, valamint a különböző szakterületeken tevékenykedő tervezőkkel, mérnökökkel és szakemberekkel. Ezen felül, a nemzetközi egyesületi és szövetségi tagságaink segítségével szakértőinknek lehetőségünk van rendszeres csereprogramokban részt venni.